Anar a la plana de números del butlletí
2 de desembre de 2022

Visites gratuïtes dels elements de la Festa de la Fil·loxera i del Cava Centre.

Aprofita la promoció d'aquest primer diumenge de mes i endinsa't en un viatge pels orígens, la història, els enigmes i secrets del cava.

Data: 4 de desembre de 2022 - 10:00h

Lloc: Cava Centre

La campanya de Nadal del comerç de Sant Sadurní repartirà quasi 4.000€ en premis
L'Ajuntament i comerços de SOM Sant Sadurní inicien la campanya de Nadal «Aquest Nadal, cada dia un regal» amb premis, activitats, jocs, música, Tió popular, xocolatada i màgia!
Vine a gaudir de la Banda Dr. Jazz Friends i les seves nadales amb estil propi, i no et perdis els jocs gegants en família.

Data: 17 de desembre de 2022 - 10:00h

Lloc: Recorregut del mercat i zona comercial del centre vila.

Un personatge singular i divertit voltarà el matí de dijous per la zona comercial del centre i el mercat. Deixa't captivar per aquest espectacle que és Premi Nacional de Màgia!

Data: 22 de desembre de 2022 - 10:00h

Lloc: Recorregut del mercat i zona comercial del centre vila.

Camins del Cava
Mou-te a peu o en bicicleta entre vinyes amb aquest mapa navegable interactiu

Una proposta enoturística que combina les passejades entre vinyes pels voltants de Sant Sadurní d´Anoia amb les visites a cellers i la bona gastronomia en restaurants del territori.

Camins del Cava

L'Ajuntament executa diverses actuacions a l'edifici històric de la Fassina de can Guineu gràcies a una subvenció del Programa de subvencions per finançar les obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d´equipaments culturals locals 2021-2022 de la Diputació.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat