Nexes - Innovació, emprenedors i empreses
Treballaran durant sis mesos als serveis d'Intervenció, Informàtica i l'Oficina d'Atenció ciutadana.

L´Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia ha contractat en pràctiques tres joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de nois i noies que han finalitzat el estudis de Grau de diferents perfils professionals, menors de 30 anys i que estaven a l´atur.

El Programa de Garantia Juvenil vol fomentar la contractació a través dels ajuts salarials i altres tipus de mesures adreçades a que les persones ocupadores creïn noves oportunitats per a les persones joves, les quals no han d'estar ocupades ni en processos d'educació o formació i incrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. És un programa finançat pel Departament de treball, afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Els joves han de tenir entre 16 i 30 anys i acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o equivalents, o d'un certificat de professionalitat que els habiliti per a l'exercici professional.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil, impulsada a Catalunya a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Logo grantia juvenil

PUBLICAT EL 30.10.2018