Nexes - Innovació, emprenedors i empreses
Es tracta d'introduir els escolars al món de l'emprenedoria simulant una cooperativa

El divendres 23 de novembre La Fassina va acollir l'acte de presentació del projecte CUEME, un projecte en què s'introdueix la cultura de l'emprenedoria mitjançant la simulació d'una cooperativa a les escoles, un projecte encapçalat per l'Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de Nexes, Diputació de Barcelona i la Mancomunitat Penedès Garraf.

L'alcalde Josep Maria Ribas va lliurar simbòlicament el NIF a les diverses cooperatives que han creat els alumnes de 5è de l'escola Jacint Verdaguer i 5è i 6è de l'escola Vedruna El Carme i els va animar a treballar intensament per aconseguir els seus objectius, a banda de fer-los tot un seguit de preguntes respecte a cada projecte.

Elles i ells estan fent tot el procés de crear una cooperativa, des del repartiment de tasques, creació dels estatuts, així com la definició d'objectius i l'acompliment de tots els tràmits que s'han de dur a terme. Abans d'anar a La Fassina van passar pr l'OAC de l'Ajuntament per informar-se, atès que per instal·lar una parada al mercat i vendre els seus productes hauran de demanar permís.

Podeu veure imatges de l'acte al Flickr de l'Ajuntament
PUBLICAT EL 29.11.2018