Ràdio Sant Sadurní
Hi haurà afectacions en la circulació de vehicles sobretot entre les 10h i les 12h

Des d'aquest divendres i fins diumenge 28 de juliol es disputarà la primera edició de la Volta Ciclista al Penedès en categoria júnior (17-18 anys), que constarà de quatre etapes i que organitza El Club Ciclista Catalunya-Barcelona amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní, entre altres administracions i entitats locals.

La volta arrencarà divendres 26 de juliol a les 17:30h de la tarda, amb una primera etapa des de Llorenç del Penedès i que acabarà a Albinyana, després de recórrer 94,9Km.

La jornada de dissabte tindrà com a epicentre de la competició Sant Sadurní d'Anoia i la conformaran dues etapes; una contrarrellotge de 17 quilòmetres per equips, amb sortida a les 10 del matí i un traçat de 16,4 Km que recupera el circuit que es va fer durant els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992, quan el municipi va ser subseu olímpica;. La sortida i arribada es farà a la Ctra. Sant Quintí de Sant Sadurní, on hi haurà també el lliurament del premis. La segona etapa de dissabte serà de 85 quilòmetres entre Sant Sadurní i l'Arboç, amb sortida a les 17:25 hores, també des de la Ctra. Sant Quintí.

La quarta etapa tindrà inici diumenge 28 de juliol a les 9:55h a Vilafranca i acabarà al Castell de Subirats, després d'un recorregut d'uns 119 m.

AFECTACIONS DE TRÀNSIT A SANT SADURNÍ

Dissabte la 2a etapa de la Volta té sortida i arribada a la Ctra Sant Quintí de Sant Sadurní. A partir de les 10h els grups participants es dirigiran cap a Torrelavit, en direcció al Pla del Penedès, per tornar cap a Sant Sadurní amb hora aproximada les 12 del migdia. Això implicarà talls a la circulació en aquesta zona i a àmbits propers com els del Gat Cendrer i Pla d'en Mestres mentre transcorre la prova, així com a les diverses vies per on transitarà.

Etapa dissabte matí
Etapa dissabte matí
Etapa dissabte tarda
Etapa dissabte tarda
PUBLICAT EL 24.07.2019