Ràdio Sant Sadurní
La portaveu de la CUP a Sant Sadurní valora l'aprovació de la moció que presentaven sobre la creació d'una cooperativa de serveis

Arantxa Fernández ha repassat a l'entrevista mensual de la ronda política els principals assumptes de l'actualitat i del ple municipal de gener, on ha destacat l’aprovació de la moció que presentava la CUP per a la creació d’una cooperativa de serveis: “Hi creiem molt en la cooperativa i volem que l’Ajuntament sigui soci col·laborador”. Aprofitant el tema, també ha parlat de la diferència de vot entre els dos socis de govern - ERC va votar-hi a favor i Junts per Sant Sadurní s’hi va abstenir-: “Ens va sobtar la votació diferent entre ERC i Junts en la moció. Quan votes a la una demostres que el govern és fort”.

Fernández també ha parlat de la manca de lloguer al municipi: “un dels principals assumptes al carrer és la manca de lloguer. La gent no comparteix perquè vol si no perquè no pot”.

Preguntada per l’aprovació del pressupost per aquest 2020, que es durà a terme aquest mes de febrer, la cupaire va explicar que “esperem que el nou pressupost canviï i que es destinin menys diners a deute i més a inversió”.

Finalment, la portaveu de la CUP també ha parlat de la convocatòria de noves eleccions al Parlament de Catalunya, apuntant que és la “crònica d’una mort anunciada” i avançant, també, que “pot haver un cert canvi en posició”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.02.2020