Notícia

Confinacursa a Vilafranca del Penedès

09 de abril de 2020

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través de la regidoria d'Esports, convoca per aquest diumenge 12 d'abril la Confinacursa, una cursa familiar i solidària en confinament domicilari. La cursa consistirà en recórrer 1Km dins de casa (corrent, caminant...) i en família. No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat a casa (passadís, habitacions, balcó, terrassa, cintes de córrer domèstiques...) i cadascú al ritme que vulgui.

Cursa solidària.
La recaptació de les inscripcions es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono per a la recerca en la lluita contra la pandèmia de la Covid-19. Les inscripcions ja estan obertes i s’han de fer online a la plataforma www.weevens.com, amb un import d’1€ que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono, per a la investigació del tractament i vacuna contra la Covid-19. A més a més del preu de la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya i el patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, aportarà 1€ per cada inscripció feta a la campanya.

Informació d'interès

Dia: Diumenge 12 d'abril
Hora: 11h del matí
Lloc: Cadascú a casa seva
Distància: 1Km
Inscripció: 1€ a weevens
Reglament de la confinacursa (pdf)

Totes les persones participants podran descarregar-se i personalitzar:
Dorsal de la cursa (pdf)
Diploma de participació, l'endemà de la cursa a weevens
Us animem a compartir fotrografies del vostre dorsal i de la cursa a Instagram amb l'etiqueta #confinacursa. Entre totes les persones que compartiu i etiqueteu, sortejarem 30 serveis i abonaments al Complex Aquàtic de Vilafranca: 10 entre totes les persones que comparteixin el disseny del dorsal i 30 entre les persones que comparteixen imatges o vídeos de la cursa.

SMP repartirà, una vegada aixecat el confinament, 600 kits dentals pels participants de fins a 8 anys, inscrits a la Confinacursa.

Els participants podran fer-se l’avituallament per la cursa amb la recepta del servei de nutrició i dietètica de MIOSTAF, al seu compte d’Instagram @clinicamiostaf i desprès de la cursa hi haurà un servei de recuperació i estiraments, que es retransmetrà en directe a les 11.30h des del mateix compte d’IG.

Organitza l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès

AJUNTAMENTS ADHERITS A LA #CONFINACURSA

ALT PENEDÈS
- Castellví de la Marca
- El Pla del Penedès
- La Granada
- Les Cabanyes
- Santa Fe del Penedès
- Santa Margarida i Els Monjos
- Sant Quintí de Mediona
- Sant Sadurní d'Anoia
- Subirats
- Torrelles de Foix
- Vilobí

ALTRES COMARQUES
- Canyelles
- Cervera
- L'Arboç

Col.laboradors
Serveis Mèdics Penedès, Weeven, Complex Aquàtic de Vilafranca