Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 22ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
mentoring 24
Programa Mentoring de suport a les empreses i autònoms. Vols rebre el suport o fer de mentor/a?

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia  dóna suport al programa  Mentoring, un programa de voluntariat en què persones empresàries i professionals amb experiència acompanyen a persones emprenedores a crear els seus negocis, i les petites empreses a fer front als seus reptes.

QUÈ ÉS EL PROGRAMA MENTORING

El Mentoring és un programa de voluntariat empresarial, basat en una metodologia d’eficàcia contrastada internacionalment, que durant els darrers tres anys ja ha ajudat a més de 440 empreses de la província de Barcelona a fer front als seus reptes i a crear i mantenir més de 1.200 llocs de treball.

El Mentoring permet ajudar a les persones emprenedores a consolidar els seus negocis de recent creació i a les petites empreses a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital, la internacionalització o una situació de crisi.

El Centre Local de Serveis a les Empreses Nexes de l'ajuntament de Sant Sadurní  us ofereix la possibilitat de participar en el Mentoring, bé com a empresa beneficiaria o exercint el rol de mentor/a.

 Com a empresa beneficiaria:  

Us ofererix  un acompanyament personalitzat i gratuït per part d’una persona empresària o directiva que, en qualitat de mentora voluntària, compartirà amb vosaltres el seu temps i la seva experiència empresarial, ajudant-vos a identificar els vostres reptes, a definir els vostres objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los. 

Si recentment heu posat en marxa un negoci o teniu una petita empresa i us cal suport per a consolidar-la, fer-la créixer o reactivar-la, participeu en el Mentoring com a empresa beneficiària! El Mentoring us ajudarà a assolir els vostres objectius empresarials, a desenvolupar les vostres competències emprenedores i a contactar amb altres persones empresàries del nostre territori.

 Participar en el rol de mentor/a :  

 De manera voluntària, per acompanyar de manera personalitzada a una persona emprenedora o a una petita empresa, compartint amb ella el vostre temps i la vostra experiència, ajudant-la a identificar els seus reptes, a definir els seus objectius i a dissenyar i implementar les estratègies necessàries per assolir-los. 

Si sou empresaris/àries o directius/ives amb experiència, i amb temps i voluntat d’ajudar, participeu en el Mentoring com a mentors/es voluntaris/àries! Contribuireu a generar un impacte en el teixit productiu local, podreu desenvolupar les vostres competències per a realitzar un acompanyament no directiu i també us permetrà contactar amb altres persones empresàries del nostre territori.

×  
Mentoring: Acompanyament empresarial Mentoring: Acompanyament empresarial

mentoring 23

COM PARTICIPAR AL PROGRAMA

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a promeco@santsadurni.cat o trucar al 931 185 195.

També es poden posar en contacte mitjançant aquest formulari d'inscripció

  Propera sessió informativa per empreses beneficiàries: 17/04/2024. 13-14h

Link inscripció i registre:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZAuc-2tqjMjH9ZKzfNiOZqEtQXJLpTQq1Fc

  Propera sessió informativa per persones voluntàries: 18/04/2024. 15-16h  Link inscripció i registre:   

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwufu-pqjMiHtP39faZ5fjzwDihTGnrZbCb



AJUNTAMENT PROMOCIO                          

      nexes

       autoocupacio-diba

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)