Ràdio Sant Sadurní

Aquest dimarts es va celebrar a les caves Freixenet el sorteig de les competicions estatals d'hoquei patins

El club continua treballant per definir la pista alternativa on jugarà com a local, a causa de les obres que han de començar en breu al pavelló de l'Ateneu

Aquest dimarts les caves Freixenet van acollir el sorteig dels calendaris de les competicions estatals d'hoquei patins per a la temporada 2020-21. El Noia debutarà a l’OK Lliga el 26 de setembre visitant la pista del Reus Deportiu en un dels duels més destacats de la jornada inaugural. L’estrena com a local serà el 3 d’octubre davant el Lleida Llista.

En la cinquena jornada, prevista pel 24 d’octubre, es desplaçarà al Palau per enfrontar-se al Barça. A la jornada 10 rebrà el Deportivo Liceo i tancarà la primera i segona volta davant el CH Caldes, en un campionat sense play-off, en què baixaran els quatre últims de la taula i l’11 i 12è classificat es jugaran una fase de permanència amb els equips de promoció de l’OK Lliga Plata.

La segona volta de la competició domèstica s’iniciarà el 23 de gener. La visita del FC Barcelona, actual campió, es produiria el 20 de febrer.

Amb motiu de les obres d’arranjament i remodelació que començaran en breu al pavelló de l’Ateneu, l’equip disputarà a Torrelavit el partit de tornada de vuitens de final de la Lliga Catalana que es jugarà aquest divendres. El club continua treballant en tancar la pista alternativa on haurà de jugar com a local durant els propers mesos, tant pel que fa a l'OK Lliga com la Lliga Europea.

A la part final de l'acte organitzat per la Federació Espanyola de Patinatge, va intervenir el tècnic del Noia Freixenet, Ferran López, que es va mostrar "molt il.lusionat pel retorn al Noia, sóc d'aquí i és molt especial format part d'aquest club", i també va encoratjar els nous fitxatges i els joves per donar el màxima a l'equip i contribuir a aconseguir els objectius.

Podeu consultar el calendari de l’OK Lliga 2020-21 al següent enllaç:

Calendari OK Lliga 2020-21  

PUBLICAT EL 26.08.2020