RÓdio Sant SadurnÝ
Es tracta d'un alumne de segon d'ESO del colĚlegi Sant Josep. El centre estÓ aplicant les mesures i protocols establerts, i s'ha confinat el grup classe als seus domicilis

El colĚlegi Sant Josep ha confirmat aquest matÝ el positiu en el test de COVID-19 d'un alumne de segon d'ESO. Seguint els protocols i mesures establertes pel departament de Salut, s'ha establert el confinament del grup classe als seus respectius domicilis. El centre tambÚ ha informat que la resta de la comunitat educativa pot continuar assistint a l'escola amb normalitat, seguint els criteris de prevenciˇ i seguretat sanitÓria que ja s'apliquen des que es va reprendre l'activitat, alhora que demana calma i colĚlaboraciˇ a les famÝlies davant aquest tipus d'escenaris.

Es tracta del primer cas a les escoles de la vila des de l'inici del nou curs 2020-21.

La regidoria d'Educaciˇ de l'Ajuntament de Sant SadurnÝ, per la seva banda, mantÚ un contacte estret amb les direccions de tots els centres educatius per tal de prestar el mÓxim suport i contribuir a oferir a la ciutadania la mÓxima informaciˇ actualitzada, contrastada i veraš sobre l'evoluciˇ de la crisi sanitÓria.

PUBLICAT EL 24.09.2020