Ràdio Sant Sadurní
La portaveu de la CUP a Sant Sadurní aposta per incloure la progressivitat fiscal a les ordenances

Arantxa Fernández ha inaugurat la ronda política del mes de març, una conversa que ha servit per repassar el què va donar de si el ple municipal de setembre i els principals assumptes de l'actualitat, on ha posat sobre la taula el Cavatast:  “No s’ha parlat del Cavatast i ens vam haver d’enterar de tot per la premsa, tot i que hem insistit molt en convocar consells consultius. Estem a l'oposició, però estem dins del plenari i creiem que almenys ens haurien d'haver explicat les coses”.

La portaveu de la CUP també ha parlat de la gestió de les zones blaves. Un dels temes que es van debatre al ple i que coincideix amb una moció que presentaven els cupaires ja fa algun temps: “Nosaltres apostem per remunicipalitzar la zona blava, ja que creiem que és un model que ens permet ser més flexibles a l'hora de gestionar l'aparcament”.

En matèria econòmica, la cupaire ha explicat que “és vital apostar per una progressivitat fiscal i ja estem fent propostes al govern per incloure-ho a les ordenances fiscals”. En aquest apartat, també ha apuntat que “la situació que tenim ara perdurarà en el temps i esperem que no vagi a més, però ens esperen temps complicats”.

Finalment, Fernández també ha parlat de l’actualitat penedesenca, molt marcada per les mobilitzacions al voltant del sector industrial, de plena actualitat arran dels anuncis de Saint Gobain, Robert Bosch o Alfisa: “Anys I anys de polítiques neoliberals ens han portat a aquesta situació”, afegint, també, que “hem d'apostar per una indústria de qualitat amb uns llocs de treball de qualitat”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.10.2020