Ràdio Sant Sadurní
El regidor de Turisme i Comerç es mostra satisfet amb la 24a edició de la mostra

El primer tinent d'alcalde i portaveu de Junts per Sant Sadurní, Ton Amat, ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes d’octubre. Entrevista que ha servit per valorar el ple municipal del mes de setembre i l’actualitat sadurninenca, que a hores d’ara passa, entre d’altres, per la 24a edició del Cavatast. En aquesta línia, Amat s’ha mostrat satisfet i ha explicat que “la crisi ens ha permès provar un nou format”, afegint, també, que “és un model que ha agradat I està sobre la taula. Pot ser alternativa al Cavatast o per altres moments de l’any”.

Pel que fa al comerç local, i amb la mirada fixada ja en la campanya de Nadal, el portaveu de Junts per Sant Sadurní ha avançat que “estem preparant accions amb SOM Sant Sadurní que veuran la llum durant les properes setmanes”.

Ja pel que fa al darrer ple municipal, Amat ha parlat del futur de les zones blaves i del més que probable canvi de format: “Volem trobar el màxim consens perquè la nova fórmula ha de venir per quedar-se”.

També ha posat sobre la taula el conveni de l’Ajuntament amb la SAREB per a la cessió d’habitatge destinat a lloguer assequible: “La feina d’habitatge és una de les que més orgullosos podem estar”.

I, en matèria econòmica, ha tancat l’entrevista parlant de les ordenances fiscals i les taxes, afirmant que “és un moment complicat i algunes exempcions es probable que tinguin continuitat l’any vinent”.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.10.2020