RÓdio Sant SadurnÝ
  • S'ha decretat serveis mÝnims del 50% i del 100% a les escoles, la Casa dels Avis i el CAP, atesa la situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria
  • El regidor de Medi Ambient i Sosteniblitat es va reunir amb els treballadors i espera que la vaga es pugui arribar a desconvocar al llarg d'aquest dilluns

El personal treballador del servei de recollida de residus, que l'Ajuntament de Sant SadurnÝ tÚ delegat en la Mancomunitat PenedŔs Garraf, ha convocat una vaga de recollida a partir d'aquest dilluns 2.

Els serveis mÝnims decretats sˇn del 50%, fet que garantiria el servei de recollida per˛ amb afectacions; sÝ que es garanteix el 100% del servei a les escoles amb menjador, a la Casa dels Avis i al CAP, atesa la situaciˇ d'emergŔncia sanitÓria.

La ciutadania i els comeršos podran continuar utiltzant tambÚ la deixalleria i l'Órea d'emergŔncia, sempre seguint la normativa i mesures establertes a causa de la COVID19.

L'Ajuntament tÚ delegat el servei de gestiˇ de la recollida i tractament de residus en la Mancomunitat PenedŔs Garraf. Malgrat aix˛, el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles del Amor, es va reunir divendres durant mÚs de tres hores amb les persones treballadores de l'empresa, que reclamen una paga extra de l'any 2020 la qual, segons l'equip negociador, no estÓ establerta en el conveni. Per aix˛, i vist que molts dels treballadors no estan d'acord amb la vaga, Del Amor confia que el conflicte es pugui resoldre al llarg d'aquest dilluns i que es pugui arribar a desconvocar.

Des de l'Ajuntament us anirem informant per mitjÓ del propi web i les xarxes socials.

Recollida de Residus

PUBLICAT EL 01.11.2020