RÓdio Sant SadurnÝ
L'aprovaciˇ de les ordenances fiscals centren l'entrevista amb el portaveu socialista

El portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, tambÚ ha passat pels micr˛fons de RÓdio Sant SadurnÝ en una entrevista que ha servit per valorar el punt mÚs important del darrer ple municipal, l’aprovaciˇ de les ordenances fiscals: “Era un any per congelar totes les taxes, no pot sortir de la butxaca dels ve´ns, la gent ho estÓ passant malament i volÝem rebaixar la pressiˇ fiscal pels ve´ns”. Afegint, tambÚ, que “haguÚsssim estat mÚs generosos amb la taxa de residus, ja que no volÝem que es pugÚs”.

Campos ha aprofitat per apuntar que “haurÝem de tenir millors serveis ja que, si millorem els serveis, podrem demanar pagar mÚs. Paguem pocs impostos perquŔ tenim els serveis que tenim”. A mÚs, ha dit que “hem d’incidir en ajuts i subvencions”, tot i que, tambÚ ha explicat que “no acabem de trobar la fˇrmula per fer arribar les ajudes mÚs rÓpid. Posem massa paranys i obstacles".

Preguntat per la novetat en l’estacionament a la zona blava, que a partir de 2021 es regularÓ amb un rellotge horari, el portaveu socialista ha incidit en quŔ “ho treballarem junts tots els grups, per˛ s’ha d’acabar de polir. No sÚ si s’ha valorat prou com es vigilarÓ”.

El portaveu socialista ha clos l’entrevista amb aquest missatge: “Tenim dos mesos per millorar i Ús bÓsica la disciplina de la gent -mascareta, distÓncia de seguretat, neteja de mans i respectar les prohibicions-. Hem de ser molt estrictes amb totes les mesures”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 04.11.2020