Ràdio Sant Sadurní
L'aprovació de les ordenances fiscals centren l'entrevista amb el portaveu socialista

El portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en una entrevista que ha servit per valorar el punt més important del darrer ple municipal, l’aprovació de les ordenances fiscals: “Era un any per congelar totes les taxes, no pot sortir de la butxaca dels veïns, la gent ho està passant malament i volíem rebaixar la pressió fiscal pels veïns”. Afegint, també, que “haguésssim estat més generosos amb la taxa de residus, ja que no volíem que es pugés”.

Campos ha aprofitat per apuntar que “hauríem de tenir millors serveis ja que, si millorem els serveis, podrem demanar pagar més. Paguem pocs impostos perquè tenim els serveis que tenim”. A més, ha dit que “hem d’incidir en ajuts i subvencions”, tot i que, també ha explicat que “no acabem de trobar la fórmula per fer arribar les ajudes més ràpid. Posem massa paranys i obstacles".

Preguntat per la novetat en l’estacionament a la zona blava, que a partir de 2021 es regularà amb un rellotge horari, el portaveu socialista ha incidit en què “ho treballarem junts tots els grups, però s’ha d’acabar de polir. No sé si s’ha valorat prou com es vigilarà”.

El portaveu socialista ha clos l’entrevista amb aquest missatge: “Tenim dos mesos per millorar i és bàsica la disciplina de la gent -mascareta, distància de seguretat, neteja de mans i respectar les prohibicions-. Hem de ser molt estrictes amb totes les mesures”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.11.2020