Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de Sant Sadurní en Comú aposta per "revisar els impostos i fer-ne de progressius"

El portaveu de Sant Sadurní en Comú, Rafa Berlanga, ha estat el tercer a participar en la ronda política de novembre, una entrevista que ha servit per valorar l’actualitat municipal i on l’aprovació de les ordenances fiscals pel 2021 ha estat un dels punts destacats: “Estem en un moment complicat i hauria de ser el moment per equilibrar la balança. Tenim impostos per sota de la mitjana. Cal revisar-los i fer-ne de progressius”, afegint, també, un exemple: “A Sant Feliu gairebé fan una tributació personalitzada, però aquí la proposta no acaba d’arrencar”.

A les ordenances de 2021 només hi figura un increment respecte a les de 2020 i és en la taxa de la recollida de residus: “Els residus són un gran problema, és car i genera moltes repercussions al medi ambient. Caldria una modernització del model de recollida”, ha explicat Berlanga.

El portaveu dels comuns ha fet especial incís en l’economia municipal i les necessitats municipals: “Tenim molt de romanent i un ajuntament sanejat perquè tenim moltes mancances com a poble”.

Berlanga ha tancat l’entrevista posant en valor la mobilitat sostenible i amb un missatge final: “Tenim una gran resiliència i resistència, normalitzant el que no és normal. No sóc favorable a les restriccions però la situació és greu”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 06.11.2020