RÓdio Sant SadurnÝ
 El regidor d'Hisenda valora l'aprovaciˇ de les ordenances fiscals pel 2021

El regidor d’Hisenda i Serveis Centrals, Mobilitat, Medi Ambient i Recollida Selectiva, Carles Del Amor, tambÚ ha passat pels micr˛fons de RÓdio Sant SadurnÝ en la ronda polÝtica del mes de novembre. Una entrevista que ha servit per valorar, d’entre altres temes, l’aprovaciˇ de les ordenances fiscals pel 2021: “VenÝem d’una tendŔncia de congelaciˇ excessiva que es va allargar molt i que ha fet que Sant SadurnÝ sigui un dels municipis amb taxes i impostos mÚs baixos”, afegint, tambÚ que “tradicionalment hem tingut pressupostos conservadors amb un creixement moderat”.

Pel que fa a l’˙nic increment en les taxes pel 2021 -la referent al servei de recollida selectiva-, Del Amor ha explicat que “haurÝem de pujar la taxa de la brossa cada any” i tambÚ ha apuntat que “l’Ajuntament estÓ al costat de les persones, per˛ tambÚ al costat del planeta”.

Preguntat per la progressivitat fiscal, el regidor d’Hisenda ha dit el segŘent: “Creiem en la progressivitat fiscal, per˛ Ús una cami complex. Volem provar al Casal d’Estiu, a l’Escola de M˙sica o a les Escoles bressol a partir de l’any vinent. Esperem que abans d’acabar el mandat ho puguem incorporar en algun d’aquests serveis”.

La zona blava o els pressupostos futurs han estat altres temes que tambÚ s’han psat sobre la taula. Sobre aquest darrer, Del Amor ha apuntat que “potser el problema de quadrar el pressupost pels efectes de tota aquesta crisi el tindrem d’aquÝ dos anys”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 09.11.2020