RÓdio Sant SadurnÝ
El primer tinent d'alcalde fa autocrÝtica i explica que “estem limitats de recursos i mitjans”

El portaveu de Junts per Sant SadurnÝ i primer tinent d'alcalde, Ton Amat, ha participat aquesta setmana en la ronda polÝtica, en quŔ ha valorat l’actualitat sadurninenca i els principals punts del darrer ple municipal, entre ells i com a destacat, l’aprovaciˇ de les ordenances fiscals pel 2021: “Vam comenšar forts amb canvis i bonificacions l’any passat, per˛ aquest any la pandŔmia condiciona”, afegint, tambÚ, que “hem de fer autocrÝtica” i que “haguessin fet falta mÚs ajuts directes”, per˛ “estem limitats de recursos i mitjans”.

Pel que fa a la tarifaciˇ social que alguns grups municipals demanen i que s’estÓ estudiant implementar en alguns serveis, Amat ha comentat que “alguns impostos no permeten fer tarifaciˇ social”.

Pel que fa a la recollida selectiva -l’˙nic servei que incrementarÓ el preu durant el 2021-, ha dit que “potser hem de revisar el model de recollida i tambÚ revisar per sobre de la mitja aquesta taxa”. Mentre que, pel que fa a un altre dels temes d’actualitat, les zones blaves, ha explicat que “no tÚ afany recaptatori” sinˇ que “apostem per un model completament diferent, rotaciˇ amb disc horari”.

Com a regidor de Turisme i Comerš, Amat tambÚ ha aprofitat per parlar de la importÓncia de la nova campanya #Comeršdevida #Comeršdevila, que neix per posar en valor el comerš de proximitat: “Li hem trobat l’esl˛gan adient a la campanya de comerš”.

Amat ha tancat l’entrevista fent autocrÝtica generalitzada: “Hem arribat a aquesta nova situaciˇ sense els deures fets. Crec que no hem aprŔs del tot la llišˇ”.

Podeu escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 10.11.2020