Ràdio Sant Sadurní
S'aplicarà durant aquest mes i fins al 22 de desembre per la previsió de caiguda de vendes al mercat espanyol durant la campanya de Nadal

Tot i presentar l´expedient de regulació abans de l´estiu, el repunt de les exportacions va fer que la companyia apliqués llavors la reducció de la jornada només al departament d´administració.

L´anunci s´ha fet coincidint amb la presentació telemàtica de la campanya nadalenca, a preguntes de la premsa. El CEO de Freixenet, Pere Ferrer, ha justificat la decisió per la previsió del descens de vendes al desembre, que se sustenta en bona mesura pel mercat espanyol. Les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19 en el sector de l´hostaleria i la manca de turisme fan que els pronóstics per aquest Nadal siguin força pessimistes i obligui, segons la direcció, a frenar les línies de producció.

Aquesta decisió afectarà a més del miler de treballadors que Frexixenet té distribuïts entre les cinc empreses del grup, i que variarà depenent del volum de producció de cada celler. Segons han precisat fonts de la companyia, la reducció de la jornada es mantindrà fins al 22 de desembre.

PUBLICAT EL 03.12.2020