Ràdio Sant Sadurní
La CUP aposta per invertir el romanent en la gent que "ho està passant molt malament"

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernàndez, també ha passat aquesta setmana pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política mensual. Una entrevista on ha repassat alguns aspectes del ple municipal i de l’actualitat sadurninenca, entre ells la convocatòria electoral del passat 23F. En aquest punt, ha aprofitat per felicitar a l’organització per les mesures de seguretat.

Un altre dels temes destacats ha estat el desplegament policial de divendres passat arran de la concentració a favor de Pablo Hàsel i de la llibertat d’expressió: “Demanem que s’exigeixin responsabilitats davant d’aquest desplegament sense precedents per part dels Mossos d'Esquadra”.

Preguntada pel pressupost municipal d’aquest 2021 i per la injecció que aportarà el romanent, Fernàndez ha explicat que “vam fer un vot negatiu, era un ‘no’ amb asterisc al pressupost, esperem al romanent”. Un romanent que des de la CUP creuen que s’ha de destinar a serveis socials i habitatge.

La lentitud en l’arribada de la vacuna de la COVID-19 o les elevades xifres d’atur han estat altres temes que la cupaire també ha posat sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 04.03.2021