Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PSC aposta, també, per la creació d'una Comissió per revisar-lo

El portaveu del grup municipal socialista, Pedro Campos, també ha passat pels micròfons de Ràdio Sant Sadurní en una entrevista que ha servit per repassar el darrer ple municipal i l’actualitat política, molt centrada els darrers dies pel final de l’Estat d’Alarma: “S’han pres mesures amb la COVID, però hem de ser disciplinats i saber gestionar la llibertat I les mesures”.

Un altre dels temes més candents durant les darreres setmanes, han estat les eleccions a Madrid: “Estic intentant evitar la contaminació al plenari amb la política nacional. Em sento estrany que ens demanin intercedir amb el govern central”.

Preguntat pel pla de xoc que es va aprovar fa un any amb el suport de tots els partits del consistori, Campos ha apostat per revisar-lo: “Li vam donar un xec en blanc al govern amb la pandèmia. Volem posar en ordre el pla de xoc i la informació que tenim i crear una Comissió per revisar el pla de xoc”.

El portaveu socialista també ha comentat que “no tenim molta informació de Cultura i Turisme, però els esdeveniments els han gestionat molt bé”. Afegint, també, que “l’edició de l’any passat del Cavatast ens va obrir els ulls a fer altres coses”.

Campos ha tancat l’entrevista parlant de tarifació social: “Hem de fer justícia amb les taxes, pagar més qui més té i reconèixer la feina del Rafa Berlanga”. I de la construcció efímera: “Estem d’acord amb el projecte de la construcció efímera a Can Guineu, em sembla bé fer un procés participatiu”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.05.2021