Ràdio Sant Sadurní
El primer tinent d'alcalde explica que, “a hores d´ara, el model original de la mostra és complicat”

El portaveu de Junts per Sant Sadurní i primer tinent d'alcalde, Ton Amat, ha tancat la ronda política de maig parlant del futur del Cavatast: “De moment, hem fet contactes amb cavistes i restauradors i la valoració de l'any passat ha estat positiva i aposten per repetir el model fent un mix amb alguna altra activitat”, afegint, també, que “a hores d'ara, el Cavatast original és complicat. Treballem per repetir el model de l'any passat”.

Preguntat pel "Botigues al carrer" - que se celebrarà aquest dissabte- i per la Campanya #Comerdevila, #Comerçdevida, Amat ha explicat que “des de Comerç no hem estat parats. Hem estat adaptant el mercat i treballant colze a colze amb SOM Sant Sadurní i altres comerços”. I també ha apuntat que “esperem que el mercat creixi i torni a ser el que era”.

La construcció efímera al pati de Can Guineu, que ha de veure la llum el proper 24 de maig, ha estat un altre dels temes que ha posat sobre la taula: “Servirà per posar en valor una part de Can Guineu, però també ha de servir per posar-lo al mig del debat”. Afegint que “hem de tenir molta cura amb el que posem i abans d'acabar la legislatura caldria tenir-ho clar”.

La pandèmia, també ha estat un altre dels temes rellevants de la conversa: “El fre de mà l'hem de portar posat, sobretot aquest mes de maig amb la vacunació, però hem de preveure que aquest estiu pugui ser molt millor que l'anterior”.

Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 18.05.2021