RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu dels Comuns valora el nou sistema de rellotge horari

La portaveu de Sant SadurnÝ en Com˙, Arantxa Molina, tambÚ ha passat aquesta setmana pels estudis de la RÓdio en la Ronda PolÝtica de juliol. Una conversa que ha servit per posar diversos temes d'actualitat sobre la taula, entre ells, la zona blava: “La ciutadania s'ha acostumat molt bÚ a no pagar per la zona blava, veurem ara”, afegint, tambÚ, que “mitja hora em sembla una mica just”.

Un altre dels temes destacats Ús la incorporaciˇ de la tarifaciˇ social en les taxes de les escoles bressol: “Estem molt contents per introduir la tarifaciˇ social en la taxa de les escoles bressol. Esperem que vagi a mÚs i que s’apliqui a mÚs serveis”.

Preguntada per la cessiˇ de l'Inter a la Generalitat, Molina ha dit que “potser calia fer un pas endavant. Penso que pot anar bÚ, tot i que la sentÝssim molt nostra”.

Can Guineu i Fires han estat altres dels temes que la portaveu dels Comuns ha posat sobre la taula. I en aquest ˙ltim punt ha explicat que “no podem avanšar esdeveniments, per˛ les Fires pinten molt bÚ”. Amb tot ha enviat un missatge de responsabilitat: “La responsabilitat Ús de tots. Ens hem relaxat I hem d'intentar fer un esforš”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 09.07.2021