Ràdio Sant Sadurní
La portaveu dels Comuns valora el nou sistema de rellotge horari

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantxa Molina, també ha passat aquesta setmana pels estudis de la Ràdio en la Ronda Política de juliol. Una conversa que ha servit per posar diversos temes d'actualitat sobre la taula, entre ells, la zona blava: “La ciutadania s'ha acostumat molt bé a no pagar per la zona blava, veurem ara”, afegint, també, que “mitja hora em sembla una mica just”.

Un altre dels temes destacats és la incorporació de la tarifació social en les taxes de les escoles bressol: “Estem molt contents per introduir la tarifació social en la taxa de les escoles bressol. Esperem que vagi a més i que s’apliqui a més serveis”.

Preguntada per la cessió de l'Inter a la Generalitat, Molina ha dit que “potser calia fer un pas endavant. Penso que pot anar bé, tot i que la sentíssim molt nostra”.

Can Guineu i Fires han estat altres dels temes que la portaveu dels Comuns ha posat sobre la taula. I en aquest últim punt ha explicat que “no podem avançar esdeveniments, però les Fires pinten molt bé”. Amb tot ha enviat un missatge de responsabilitat: “La responsabilitat és de tots. Ens hem relaxat I hem d'intentar fer un esforç”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 09.07.2021