RÓdio Sant SadurnÝ
TambÚ dirigirÓ l'organigrama tŔcnic de totes les seleccions fins al 2024

El penedesenc Guillem Cabestany Ús el nou seleccionador espanyol d'hoquei patins, a mÚs de director tŔcnic de totes les seleccions fins a l’any 2024. Una nova etapa en la seva vida professional que afronta amb ganes: “El tema d’entrenar a la selecciˇ espanyola no era un objectiu del present, per˛ em motiva molt. Amb tot, el que em va fer acabar-me de decidir Ús que la Federaciˇ em va oferir ser director tŔcnic”, ha explicat en una entrevista al PenedŔs en Xarxa.

Cabestany, que intentarÓ “ser la veu dels entrenadors a l'hora de decidir”, aspira a treballar per la promociˇ de l'hoquei patins i per un esport “menys polŔmic, una mica mÚs just i on tothom estigui mÚs c˛mode en el tema del reglament”. Tot aix˛ ho farÓ des de la Federaciˇ Espanyola, per˛, tambÚ torna als seus orÝgens al club on va comenšar a jugar, al Club PatÝ Riudebitlles, on entrenarÓ a un dels equips base.

El tŔcnic, que torna a casa desprÚs de set anys voltant per Europa -un any entrenant al Breganze italiÓ i sis, al Porto- reconeix que l'experiŔncia l'ha fet crÚixer a nivell personal i professional, per˛ que “hi havia ganes de tornar a casa”.

Al capdavant del Porto, el penedesenc ha conquerit 2 Lligues, 3 Copes de Portugal i 4 Supercopes. Amb tot, els tÝtols europeus se li han resistit: “Estic molt content i desprÚs estan els resultats. Intentes fer les coses de la millor manera possible, per˛ de vegades no arriben els tÝtols. Aix˛ Ús esport i el factor sort o les decisions arbitrals poden fer que guanyis o perdis un tÝtol”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 12.07.2021