Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de Junts per Sant Sadurní aposta per “centrar el debat sobre el conjunt de la casa i la Fassina”

El primer tinent d'alcalde i regidor de Recursos Humans, Noves Tecnologies, Promoció Turística i Comerç, Ton Amat, també ha passat pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política del mes de juliol. Una entrevista que ha servit per parlar, entre d'altres, del procés de participació ciutadana de Can Guineu: “Tenim un diamant on s'hi poden fer activitats molt variades i ara s'obre un debat apassionant”, afegint que “hauríem de centrar el debat sobre el conjunt de Can Guineu i buscar una solució a la llarga per a la casa i la Fassina. No hem de córrer en fer el procés i la gent ha d'entendre que no tot hi cap”.

El portaveu de Junts també ha parlat de les ordenances fiscals i ha explicat que ja hi han començat a treballar: “Hem començat a parlar d'ordenances i a pensar a incrementar ingressos”.

Preguntat pel Cavatast, Amat ha explicat que reforçaran el model de l'any passat amb més seus: “Sis seus s'han postulat, quatre d'elles seran pel Cavatast i dues per a activitats complementàries”. A més, ha explicat que enguany hi haurà una col·laboració molt estreta amb el Consell Regulador del Cava, la Confraria del Cava i AECAVA.

El nou sistema de rellotge horari per a la zona blava, que ha dit, “és necessari”; les Fires, marcades per la pandèmia i les mesures COVID-19; la cessió de l'Inter a la Generalitat; la Casa dels Avis o la implantació del toc de queda nocturn han estat altres temes que Amat també ha posat sobre la taula.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç:

PUBLICAT EL 19.07.2021