Ràdio Sant Sadurní

Aquest cap de setmana el pavelló de l'Ateneu acull el primer títol estatal de la temporada

Dissabte es juguen les dues semifinals: Liceo-Caldes (19 hores) i el Noia Freixenet-FC Barcelona (21 hores)

Sant Sadurní arrodonirà un intens cap de setmana de Fires i Festes amb la celebració de la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, al pavelló olímpic de l'Ateneu.

Aquest dissabte 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, el tres primers classificats de la passada OK Lliga, més el Noia Freixenet en qualitat d'amfitrió, resoldran el primer títol estatal que es posa en joc aquesta temporada, abans de l'inici de la lliga.

El Noia tornarà a veure's les cares amb el Barça, com fa una setmana a les semifinals de la Lliga Catalana. El conjunt blaugrana es va exhibir amb un joc sense fisures i molt efectiu de cara a porteria que li va permetre avançar a totes les eliminatòries amb un domini incontestable i aixecar la copa sense discussió.

Demà, a partir de les 21 hores, el Noia confia a pujar un o dos esglaons el seu nivell i aprofitar el factor pista per posar-li les coses molt difícils a l'equip d'Edu Castro. Abans, a les 19 hores, es jugarà la primera semifinal entre el Liceo de la Corunya i el Caldes.

Els vencedors d'aquests emparellaments s'enfrontaran diumenge a la gran final, que s'iniciarà a les 19:45 hores.

Cal fer reserva prèvia d'entrada a través del següent formulari

Reserva entrades Supercopa

PUBLICAT EL 10.09.2021