Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
  • El format reduït torna a tenir una bona acollida tant per part del públic, com dels expositors.
  • La presidenta del Parlament, Laura Borràs, i la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells, visiten el Cavatast.
PUBLICAT EL 06.10.2021
×  
Aftermovie Cavatast 2021 Aftermovie Cavatast 2021

Sant Sadurní ha celebrat el primer cap de setmana d'octubre una de les edicions més especials del Cavatast, la del 25è aniversari. La mostra ha apostat enguany per repetir el format reduït que ja va proposar en l'edició del 2020, per adaptar-se així a les mesures sanitàries imposades per la pandèmia.

Com l'any passat, la iniciativa ha tornat a tenir una gran acollida entre el públic i la trentena d'expositors assistents a la mostra. Entre les coses més ben valorades hi ha la proximitat entre visitants i elaboradors que permet aquest model de mostra.

El divendres 1 d'octubre el Cavatast va arrencar amb el cartell de complet per als quatre espais on es podien fer els tastos (a les Caves Juvé i Camps, Freixenet, Vilarnau i Canals Munné), i també amb totes les entrades venudes per a les diverses activitats programades en el marc dela mostra.

Enguany s'han ampliat les propostes complementàries gràcies a la col·laboració de les entitats cavistes AECAVA, Consell Regulador del Cava i Confraria del Cava. Així, les caves Codorníu van acollir el 22 de setembre la II Nit dels Màgnums, i el celler de la Fassina de Can Guineu i les caves Blancher han estat també escenaris de les diferents activitats organitzades en el marc del Cavatast.

Visites institucionals

Habitualment, el Cavatast rep la visita de diferents personalitats, que volen conèixer en primera persona la mostra de caves i gastronomia de referència a Catalunya. Enguany, han assistit al Cavatast la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, i també la directora general de l'INCAVI, Alba Balcells.

Una mirada cap al futur Des de la Regidoria de Turisme de Sant Sadurní fan una valoració molt positiva del Cavatast 2021, amb la mirada ja posada en la 26a edició. Tal com va explicar el regidor de Comerç i Turisme, Ton Amat, en la inauguració de la fira el passat divendres, una vegada tancada la mostra d'enguany, l'objectiu de la regidoria és encetar el debat sobre quin ha de ser el model del Cavatast del futur.

La voluntat del regidor és que les converses comptin amb la participació d'un gran ventall de representants del sector cavista, i també dels establiments gastronòmics que habitualment formen part de la fira.