Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PP aposta per convertir la casa pairal en la seu del Consell regulador del Cava

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, també ha passat aquests dies per Ràdio Sant Sadurní en la Ronda Política d'octubre. Una conversa on ha valorat molt positivament les Fires i Festes: “És un format diferent, i sí que hi ha hagut algunes crítiques pels preus, però hem de valorar la qualitat de la programació. Què preferim, qualitat o quantitat?”, afegint que “l’escenari a esplanada està per quedar-se”.

També ha valorat molt positivament la 25a edició del Cavatast: “Ha estat molt millor organitzat aquest any. La gent tornava a les caves a gaudir del nostre producte”. I ha aprofitat per optar per un híbrid de cara al 2022: “Cal tornat a fer activitats paral·leles al carrer, que continuï sent una festa popular”.

Punt i a part per a Can Guineu: “Seguim defensant que Can Guineu ha de ser l'eix dinamitzador de la zona centre, l'element que impulsi la promoció de la vila. No ha de ser un edifici administratiu i apostem per tenir el Consell Regulador del Cava, la seu”. Alhora, també ha apuntat que “em genera el dubte quins són els límits del procés” i que “és important saber com ho pagarem”.

Entre d'altres, Jiménez també ha aprofitat per parlar de les ordenances fiscals que s'aprovaran al ple municipal d'octubre: “Aplaudeixo la transparència del govern, i la col·laboració per treballar-hi. Estem sempre per a la baixada d'impostos, que es reflecteixi en una injecció per ajudar a famílies i negocis i rebaixar la càrrega fiscal”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.10.2021