Ràdio Sant Sadurní
El portaveu del PSC parla de l'IBI rústic

El portaveu del grup municipal socialista, Pere Campos, també ha passat pels estudis de la ràdio en la Ronda Política de novembre, molt marcada per l'aprovació de les ordenances fiscals pel 2022: "Estàvem d'acord amb l'increment de l'IPC de l'agost", però "el govern es volia cobrir les esquenes" amb la pujada del 5% de l'IBI i el 20% de les escombraries. Sobre aquest darrer punt, Campos ha dit que "paguem tots pels quatre incívics i l'Ajuntament hauria de fer més accions, bonificacions. Multar és el darrer recurs, però si toca s'ha de fer".

El socialista també ha parlat de l'IBI rústic: "Tothom s'omple la boca dels pagesos i altres, però vam haver de lluitar perquè es congelés. La nostra abstenció no era tan cara, només l'IBI rústic per protegir una mica el territori".

Campos s'ha mostrat preocupat sobre el canvi d'alcaldia que s'ha de dur a terme al mes de desembre i ha explicat que "el canvi d'alcaldia influeix des de l'inici del mandat, és com si tinguéssim 2 governs".

Les obres del camp de futbol, el procés participatiu sobre els usos de can Guineu, les plusvàlues o la zona blava són altres temes que el portaveu socialista també ha volgut posar sobre la taula.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 08.11.2021