La cansaladeria Cal Miqueló celebra enguany el seu 125è Aniversari, una efemèride que hem volgut celebrar al Penedès en Xarxa conversant amb Miquel Bargalló, propietari i quarta generació de l'establiment. Una conversa en la què ha repassat història, records, present i futur de Cal Miqueló, començant amb amb la celebració: “Ens toca celebrar-ho a nosaltres i no deixem de fer-ho perquè ens fa molta il·lusió. Però no és només la nostra feina, sinó també la de tots els que van ser-hi abans, família i els que no ho són”.
Bargalló ha recordat els 25 anys que porta al negoci, però també tots els anteriors, viscuts d’una altra forma: “Ho he mamat, ho he viscut, com ho va viure el pare, l’avi… i en cap moment m’hi vaig posar perquè tocava, però sí que vaig sentir certa responsabilitat”.
El pas del temps ha anat acompanyat de canvis, tant a nivell tecnològic, de maquinaria o, fins i tot, de gustos del consumidor, amb tot, continuen apostant per la tradició: “La nostra filosofia és que hem d’estar al dia en tot i barrejar-ho amb tradició”.
A la part final, Bargalló ha aprofitat per agraïr els 125 anys de confiança i parlant de tots aquests canvis: “Fa 10 anys hauríem imaginat el que faríem ara? Hi ha coses que canvien molt”.
Podeu recuperar l'entrevista a: