Ràdio Sant Sadurní
Isaac Pedrola assumeix la presidència de l'entitat i pren el relleu de Pedro Delgado

Aquest dimarts va tenir lloc a la sala d'actes del Casal d'Entitats 1 d'Octubre de Sant Sadurní d'Anoia una assemblea extraordinària per tal de dur a terme les votacions per renovar la junta de l'entitat.

L'única llista que optava a l'elecció i que ha estat refrendada per unanimitat pels socis assistents és una candidatura que barreja membres fins ara al capdavant de l'entitat i cares noves que volen aportar aire fresc a la junta. A partir d'ara, l'òrgan estarà format per 12 persones que són: Isaac Pedrola, Rut Ribas, Aïna Rosal i Pilar Forns, com a president, vicepresidenta, secretària i tresorera respectivament, i Oscar Ramon, Jordi Centellas, Pedro Delgado, Merce Suazo, Marcel Pedrola, Èric Rojano, Arantxa Molina i Antonio Cruces com a vocals.

D'aquesta manera, el fins ara secretari Isaac Pedrola agafa el relleu de Pedro Delgado que ha estat presidit l'entitat els últims 5 anys. Les línies bàsiques de treball de la nova junta que s'ha compromès fins el 2025 passen per enfortir l'associació, augmentar la visibilitat i incloure noves activitats per fer arribar la colla a més gent.

Nota Diables Se M'n Refum

PUBLICAT EL 15.12.2021