Ràdio Sant Sadurní
Entres les propostes, la reobertura del primer restaurant que la família va obrir l'any 1982 a Sant Sadurní

El grup Cal Blay celebra enguany el seu 40è Aniversari i ho fa amb una quarantena de propostes gastronòmiques molt diverses que arrencaran aquest diumenge amb Cal Blay Enotour Gastronòmic amb Caves Vallformosa. Entre les més destacades hi figura la reobertura del primer restaurant que la família Carda Torné va posar en marxa l'any 1982 a Sant Sadurní, el Sopar de la pesseta, calçotades en diferents espais, visites guiades a la seu central del grup a Sant Pere de Riudebitlles, cursos i festes com Sant Jordi, Carnaval o Sant Joan.

Tot un seguit de propostes que es van presentar dimarts en una roda de premsa al restaurant Cal Blay 25 que va comptar amb la presència de Santi, Jordi i Anna Carda, actualment al capdavant del grup, i els seus pares, Pere i Maria, fundadors del primer restaurant de la família Carda Torné.

Aprofitant l'acte, el seu gerent, Santi Carda va repassar algunes xifres del grup i va parlar d'altres projectes, posant en relleu les quatre línies de negoci del grup - restaurants, càtering, una col·lectivitat i una línia de menjar cuinat i, finalment, Cal Blay foodlovers-.

Celebra 40 anys recuperant les xifres prepandèmia

Preguntat per la premsa, Carda va parlar del creixement de l'empresa en els darrers anys, malgrat la pandèmia, i va aprofitar per apuntar el seu punt de vista sobre les mesures i restriccions COVID que han afectat, i molt, al sector: "Vam tancar el 2019 amb una facturació de 12M d'euros. Al 2020 vam baixar a la meitat, tot i obrir restaurants, i al 2021 hem igualat les xifres del 2019, tot i obrir sis restaurants. Que algú llegeixi aquestes xifres, les interpreti i les ajudi". Carda també va afegir que aquest 2022 es marquen com a objectiu arribar als 20M d'euros.

PUBLICAT EL 27.01.2022