Nexes - Innovació, emprenedors i empreses
Tallers de sensibilització emprenedora a l'Escola Vedruna El Carme de Sant Sadurní d'Anoia

El servei d'inciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf en col·laboració amb el servei de Promoció econòmica ofereix als centres educatius els tallers de sensibilització de la cultura emprenedora.
L'objectiu d'aquests tallers és mostrar una nova perspectiva que complementi la visió sobre les oportunitats del mercat laboral, fer prendre consciència als alumnes sobre la possibilitat de l'autoocupació.

El format de les sessions variarà en funció del contingut, poden ser tallers, seminaris o xerrades.

A l'escola Vedruna el Carme han realitzat aquesta setmana dos tallers a 4rt d'ESO

Dimarts 22/03
Introducció sobre el perfil del emprenedor quines competències cal tenir o millorar per ser empresària o empresari. Exemples de referents empresarials,  de les competències que cal tenir, dels diferents procediments per tirar endavant l´empresa i avantatges i inconvenients de ser empresari/a

Dijous 25/03

El métode CANVAS, és una metodologia prèvia al Pla d'empresa que ens permet reflexionar sobre el producte o servei a oferir, quin serà el valor afegit i diferencial respecte altres productes, el perfil del possibles clients, els proveïdors, canals per arribar als clients i d´on trauran els recursos per posar en marxa el projecte emprenedor. Al final del taller es realitza un exemple real per tal que interioritzin molt millor la metodologia.

sensibilitzacio emprenedora


diba manco aj

PUBLICAT EL 25.03.2022