Ràdio Sant Sadurní
La portaveu dels Comuns parla de l'ampliació del pressupost de 3 milions d'euros

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, ha estat la segona a trepitjar els estudis de la ràdio en la Roda Política del mes d’abril, on ha parlat, entre d’altres, de la modificació de crèdit, d’inversions, del problema de l’ocupació al municipi o de la recta final del mandat. Justament sobre aquesta modificació de crèdit, aprovant una ampliació del pressupost de 3 milions d’euros - provinent en bona part del romanent-, ha dit que “anem a contrarellotge i amb un pressupost per fascicles”.

Molina també ha aprofitat per posar sobre la taula el problema de l’ocupació: “Els pisos buits dels grans tenidors no deixen de ser un caramel per a l’ocupació”, afegint que ”Si els ha d’ocupar una familia que ho necessita, endavant, però crec que a sota d’una part de l'ocupació hi ha una màfia, persones que són conflictives, que ho trasbalsen tot…”.

A poc més d’un any per a les eleccions municipals, la portaveu dels Comuns valora la legislatura actual com a “complicada” i ha explicat que “fa temps que estem treballant en el programa electoral i ens ho prenem amb calma, apostant per la sostenibilitat. No ens volem posar nerviosos. Presentarem el programa i estem oberts a la ciutadania, a incloure les seves propostes i treballar per a ells”.

Molina ha tancat l’entrevista repassant, entre d’altres, l’entrada en vigor del rellotge horari: “portàvem massa temps sense res i la gent estava molt ben acostumada”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 11.04.2022