RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu d'ERC, cap de llista per a les municipals del 2023

El regidor de Governaciˇ, Via P˙blica i Participaciˇ Ciutadana, Pere Vernet, ha visitat aquesta setmana RÓdio Sant SadurnÝ per repassar el ple del mes de marš i per comentar assumptes d’actualitat com el fet de ser l’alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals del 2023: “Crec en el projecte polÝtic que estan fent ERC a Sant SadurnÝ. De descobert la vocaciˇ de servidor p˙blic i creia que era el moment de fer el pas endavant. Evidentment, tambÚ m’ha ajudat molt el fet de tenir un equip al costat magnÝfic, que sˇn els actuals regidors”.

Preguntat pel procÚs de participaciˇ ciutadana sobre els usos de Can Guineu, Vernet ha dit que es podrÓ votar a partir dels 16 anys i que “Ús una decisiˇ tan important, que l’ha de prendre la ciutadania, no pot estar en mans d’uns polÝtics”, afegint que “evidentment, a partir d’aquÝ cadasc˙ farÓ la interpretaciˇ que vulgui, per˛ per a nosaltres serÓ vinculant i el durem al nostre programa electoral”.

El portaveu republicÓ tambÚ ha aprofitat per parlar de l’ocupaciˇ: “Hem de distingir els diferents tipus d’ocupaciˇ. Hi ha l’ocupaciˇ social, la que es fa per necessitat; i desprÚs la delictiva i especulativa. Hi ha gent que s’aprofita de les misŔries de les persones i es dedica a llogar habitatges ocupats a gent amb necessitats i aix˛ s’ha de tallar de soca-rel. L’Ajuntament hi posa tots els esforšos i mÓ dura. i tambÚ hem d’anar darrere dels grans tenidors, que tenen molts habitatges i no els posen en circulaciˇ”.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:

PUBLICAT EL 12.04.2022