Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ERC, cap de llista per a les municipals del 2023

El regidor de Governació, Via Pública i Participació Ciutadana, Pere Vernet, ha visitat aquesta setmana Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de març i per comentar assumptes d’actualitat com el fet de ser l’alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals del 2023: “Crec en el projecte polític que estan fent ERC a Sant Sadurní. De descobert la vocació de servidor públic i creia que era el moment de fer el pas endavant. Evidentment, també m’ha ajudat molt el fet de tenir un equip al costat magnífic, que són els actuals regidors”.

Preguntat pel procés de participació ciutadana sobre els usos de Can Guineu, Vernet ha dit que es podrà votar a partir dels 16 anys i que “és una decisió tan important, que l’ha de prendre la ciutadania, no pot estar en mans d’uns polítics”, afegint que “evidentment, a partir d’aquí cadascú farà la interpretació que vulgui, però per a nosaltres serà vinculant i el durem al nostre programa electoral”.

El portaveu republicà també ha aprofitat per parlar de l’ocupació: “Hem de distingir els diferents tipus d’ocupació. Hi ha l’ocupació social, la que es fa per necessitat; i després la delictiva i especulativa. Hi ha gent que s’aprofita de les misèries de les persones i es dedica a llogar habitatges ocupats a gent amb necessitats i això s’ha de tallar de soca-rel. L’Ajuntament hi posa tots els esforços i mà dura. i també hem d’anar darrere dels grans tenidors, que tenen molts habitatges i no els posen en circulació”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 12.04.2022