RÓdio Sant SadurnÝ
Els alacantins seran el rival als quarts de final de la competiciˇ del KO

El Noia ja coneix qui serÓ el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei, que es disputarÓ del 5 al 8 de maig, a Lleida. La sort ha volgut que l’Alcoi sigui el primer rival d’un Noia, que s’estrenarÓ el dia 5 a la competiciˇ del KO en un horari encara per determinar.

Al mateix cantˇ del quadre, Barša i Caldes disputaran l’altre partit de dijous i, per tant, d’aquÝ sortirÓ el possible rival a semifinals dels de la Capital del Cava. Mentre que a l’altre cantˇ del quadre, Lleida-Calafell i Liceo-Reus seran les semifinals de divendres.

El tŔcnic del Noia, Pere Varias, parla d’un encreuament complicat: “Sembla un t˛pic, per˛ Ús aixÝ. D’entrada perquŔ jugarem sobre parquet i nosaltres no estem tan acostumats, l’Alcoi, sÝ” i afegeix que “som l'equip que probablement preferia l’Alcoi. Haurem d'anar molt preparats per a un partit intens, un partit de cara o creu on esperem classificar-nos, en tenim moltes ganes”.

El Noia s’estrenarÓ a la Copa del Rei el 5 de maig amb l’Alcoi, tot esperant plantar-se a les semifinals, que es disputaran dissabte, i somiant a arribar a la final de diumenge.

PUBLICAT EL 21.04.2022