Ràdio Sant Sadurní
Enguany se celebrarà el 30è aniversari de la festa infantil, amb una trobada de bèsties i festes populars de Catalunya, la foto d´aniversari i els concerts de Reggae per Xics i The Aguateques

L’Associació Festa de la Fil·loxera va presentar diumenge el 30è aniversari de la Festa de la Fil·loxera infantil i dels actes de tot aquest any 2022.

Una de les primeres novetats d’aquest 2022 és el nou procés d’inscripcions per poder participar a la Festa de la Fil·loxera del 7 i 8 de setembre que s’ha avançat al mes de maig. Aquest procés, que s’haurà de fer a través de la pàgina web www.festadelafiloxera.cat, començarà aquest dimarts 17 de maig a les 16h i finalitzarà diumenge 22 de maig a mitjanit. No obstant,  totes aquelles persones que no puguin fer-ho online, ho podran fer presencialment a la Fassina de Can Guineu dins del seu horari habitual i fins al mateix diumenge.

L'edició d'enguany arribarà amb força novetats i una completa programació per commemorar el 30è aniversari de la Festa Infantil. S'ha previst per al dissabte 3 de setembre un matí amb activitats lúdiques, un concert de Reggae per Xics-The Penguins a l'aparcament del Centre, i a la tarda foto de família i una trobada de bèsties i festes populars. No hi faltarà tampoc una xocolata, espectacle familiar i al vespre, sopar amb food trucks i concert amb The Aguateques.

Des d'aquesta setmana ja es pot adquirir el programa-còmic d'enguany a l'estanc Oliver i a la Llibreria Jepi.

Més informació al web de l'Associació Festa de la Fil·loxera

festa filloxera

PUBLICAT EL 17.05.2022