Nexes - Innovació, emprenedors i empreses
La regidora de Promoció Econòmica els ha lliurat el NIF de la cooperativa al celler de La Fassina

cueme Vedruna

Les cooperatives de 5è i 6è de primària de l'escola Vedruna Sant Sadurní han rebut la seva acreditació de constitució a mans de la regidora de Promoció Econòmica, Meritxell Borràs aquest dimecres al celler de La Fassina.

El projecte CUEME és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i el suport de l'ajuntament per mitjà del Servei de Promoció Econòmica.

Els alumnes van fer una presentació de la cooperativa, a més de respondre les preguntes de la regidora, que els ha lliurat el NIF per tal que puguin començar a treballar. També els ha dit que ella mateixa i l'alcalde, que no ha pogut assistir a l'acte, els visitaran a la parada que posaran al mercat el proper mes de juny.

CUEME  (Cultura emprenedora a l'escola) és una iniciativa en què s'introdueix la cultura de l'emprenedoria mitjançant la simulació d'una cooperativa a les escoles, encapçalat per la Mancomunitat Penedès Garraf amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de Nexes. L'alumnat fa tot el procés de crear una cooperativa, des del repartiment de tasques, creació dels estatuts, així com la definició d'objectius i l'acompliment de tots els tràmits que s'han de dur a terme.

Podeu veure més imatges al Flickr

PUBLICAT EL 18.05.2022