RÓdio Sant SadurnÝ
L'assemblea local socialista escull l'actual portaveu del grup municipal per encapšalar la llista electoral a les municipals de l'any vinent


Davant de l’assemblea local del PSC de Sant Sadurní celebrada el passat divendres dia 27 de  maig, i acompanyat de l’anterior cap de llista i exalcaldessa, Susanna Mérida, l’exalcalde Marcel Gabarró, el primer secretari de la Federació del PSC de l’Alt Penedès-Garraf i diputat al Parlament de Catalunya, el Juan Luís Ruíz, la portaveu del grup socialista al Senat, l’Eva Granados, i altres companys i companyes de l’agrupació local, l’actual portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament, el Pedro Campos, va exposar els motius que el porten a voler encapçalar la llista del 2023 i va convèncer als presents, obtenint la seva confiança i suport.

El nou candidat té 57 anys, és casat, té un fill i ben aviat serà avi. És enòleg de professió i després d’una llarga trajectòria en diferents bodegues de la vila, fa anys que desenvolupa la seva professió com a director tècnic i cap d’enologia a unes caves de l’Alt Penedès. Recentment, després de ser membre actiu de l’Associació Catalana i Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya, n’ha estat escollit el President Degà. En l’àmbit local, és una persona molt activa en la vida social de Sant Sadurní d’Anoia, i amb una gran vocació de servei públic. Ha format part de l’Associació de Veïns del Barri Vilarnau (fundador i primer secretari), va ser vocal de la junta directiva del CE Noia-Freixenet i l’Ateneu Agrícola, és soci de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera i exjugador i soci de la Unió Esportiva Sant Sadurní. Actualment, és membre la Comissió Executiva Local del PSC de Sant Sadurní i portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de la vila.

Susanna Mérida, primera secretària del PSC de Sant Sadurní: “Els darrers resultats electorals van situar el PSC a solament 14 vots de ser el segon partit més votat a la vila. Va ser un resultat inesperat per a molts per la campanya tan dura que es va fer en contra dels socialistes. Però els resultats van ser un reconeixement a la feina ben feta i a la nostra aportació constructiva, centrada en Sant Sadurní. Amb el Pedro Campos, i la gran tasca que ha fet en aquests darrers mesos, estem convençuts que s’obren noves possibilitats per recuperar l’alcaldia”.
Pedro Campos, actual portaveu del grup municipal socialista i candidat del PSC a les eleccions municipals del 2023: “En aquests moments, amb la tasca constructiva que hem realitzat des de l’oposició, i amb un any de treball exhaustiu que tenim previst fer fins a les pròximes eleccions, tenim moltes opcions de tornar a governar a la vila. Som hereus d’una feina ben feta i reconeguda per tothom, i ara és el moment de tornar a liderar aquest ajuntament i posar a Sant Sadurní en el lloc que li correspon, encapçalant polítiques de progrés real i efectiu per a la seva ciutadania. Tinc il·lusió i empenta per ser l’alcalde que Sant Sadurní necessita i donar resposta als reptes i problemes de la vila i dels seus veïns i veïnes”.

Nota Premsa PSC Sant Sadurní

Pedro Campos

Foto: Pedro Campos, al centre, acompanyat per la senadora Eva Granados i la primera secretària del PSC de Sant Sadurní, Susanna Mérida

PUBLICAT EL 30.05.2022