Ràdio Sant Sadurní
Els sadurninencs cauen en el cinquè i definitiu partit de la sèrie davant el Deportivo Liceo

El Noia Freixenet ha posat punt final a una gran temporada a la pista del Deportivo Liceo on no ha pogut superar els locals en la lluita per un lloc a la final de la Parlem Ok Lliga.

Els gallecs s’han imposat a la primera meitat i han marxat al descans amb un 2-0 a favor seu, tot i que Eloi Mitjans hauria pogut retallar distàncies de falta directa a l’últim sospir. A la segona meitat els de Juan Copa han doblat la diferència a l’electrònic, però els cavistes no han abaixat els braços i han anotat el 4-1 al 36 amb un contraatac culminat per Jordi Bargalló.

A poc menys de tres minuts pel final Roc Pujadas ha posat els negre i vermells dins el partit amb un llançament llunyà i immediatament després Carles Grau ha evitat el 4-3 aturant una directa a Mitjans. Els de Pere Varias ho ha donat tot i ha tret una falta directa atacant amb cinc sense el porter, però novament Grau ha salvat el seu equip quan el cronòmetre s’acostava a zero.

Ampli seguiment a Sant Sadurní

La temporada del Noia Freixenet ha estat notable i en el tram final i play-off ha aconseguit que els aficionats es bolquessin amb l’equip, omplint l’Olímpic de l’Ateneu en més d’una ocasió, sobretot en els partits de semifinals davant el Deportivo Liceo. No hi ha hagut desplaçament de seguidors a La Corunya, per ser dia feiner i els més de 1.000 km de distància, però han estat nombrosos establiments del poble els que han posat a disposició de la gent de Sant Sadurní pantalles exteriors per seguir el partit, algunes amb assistència massiva de seguidors com el cas del Bar de l’Ateneu o el Cafè del Raval, que ha organitzat l’acte amb el suport dels patrocinadors del club Freixenet, Il Picarolo i Electrònica Mirambell.

Aquesta setmana, una vegada tancada la temporada, també es feia oficial la marxa del jove Roc Pujadas, que no continuarà a la disciplina del Noia la propera temporada.