Ràdio Sant Sadurní
La cupaire es mostra contenta pels resultats de la consulta ciutadana

La portaveu de la CUP, Arantxa Fernández, ha estat la primera a passar pels estudis de Ràdio Sant Sadurní en una Roda Política de juliol que ha servit per repassar temes com la consulta ciutadana sobre els usos de Can Guineu, les obres previstes pels propers mesos, els 10 anys de la CUP i la seva candidatura per a les municipals, entre d’altres.

Sobre la consulta ciutadana per decidir els usos de Can Guineu, la cupaire ha explicat que “un dels lemes nostres és la participació”: “Nosaltres demanàvem el vot per l’opció que crèiem que era millor per a Sant Sadurní. De les dues opcions, n’hi havia una de cultural i una altra que era un mirall de la Fassina i, a dia d’avui, ja existeix aquesta segona opció, ja té el seu espai i ha de fer una anàlisi intern per impulsar-se, perquè no acaba de funcionar”, afegint que “creiem en això, a banda del resultat de la consulta”.

Preguntada pel futur complex de tennis i pàdel -la licitació ha quedat deserta-, Fernández ha dit que “no acabem de veure una gestió privada”. Mentre que s’ha mostrat contenta per l’adjudicació de les obres dels vestidors del camp de futbol municipal i per l’inici d’unes obres que han de començar en breu. Reiterant, de nou, el compromís perquè la futura instal·lació pugui incloure una coberta per a les graderies en un termini curt de temps.

Finalment, un altre dels temes destacats de l’entrevista ha estat la candidatura. Un punt en el qual la cupaire ha avançat que la intenció és anunciar el candidat a principis d'any.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 07.07.2022