La festa major
de l’Acampada Jove

19 i 20 de juliol - Sant Sadurní d’Anoia

ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE - ARRELS - LA FESTA MAJOR DE L’ACAMPADA JOVE -

JULIETA

GINESTÀ

BIVAC

i moltes sorpreses més!

FAQS

Sí, aquest any tota l’activitat de l’Arrels se celebrarà a Can Mas de la Riera, tant els concerts i les activitats com la zona d’acampada.

Sí, l’abonament inclou l’entrada dels dos dies i el dret a acampar.

Pots solucionar la teva incidència sobre l’entrada per l’Arrels, la festa major de l’Acampada Jove, enviat un correu electrònic a [email protected].

Sí, hi ha servei de restauració tant a la zona d’acampada com a la zona de concerts.

No, qualsevol foc està prohibit al recinte de l’Acampada Jove, incloent-hi qualsevol tipus de focs d’artifici o malabars de foc.

No, només els menors de 16 anys han de portar l’autorització que trobareu aquí.

Si ets menor de 16 anys has de portar l’autorització per a menors signada pel teu pare/mare/tutor que t’acompanyaran al festival. En cas que la persona major d’edat que t’acompanyi no sigui ni el teu pare/mare/tutor, s’haurà d’autoritzar a una tercera persona major d’edat a acompanyar-te. Per això, hauràs de portar l’autorització de menors amb els camps d’autorització a una tercera persona emplenats. També hauràs d’adjuntar fotocòpia del DNI teva, del teu pare/mare/tutor i de la persona autoritzada a acompanyar-te. Trobaràs tota la informació detallada aquí.

Sí, es permet el canvi de dades de les entrades enviant un correu a [email protected]

No es permet l’entrada d’animals al recinte del festival excepte gossos pigall o altres animals que acompanyin a persones amb diversitat funcional.

Sí, el recinte és pla, tot i que s’ha de tenir en compte que és un camp i no està asfaltat, així que hi pot haver algun petit desnivell. Tindrem lavabos adaptats.

COM ARRIBAR?

Vine amb tren

Si prefereixes utilitzar el transport públic, l’estació de tren és just al costat de l’Acampada. La línia que passa per Sant Sadurní d’Anoia és la R4 “Sant Vicenç de Calders – Manresa”, que passa per poblacions com Terrassa, Sabadell, Montcada, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Martorell. Per l’altre sentit, passa per Vilafranca del Penedès, Els Monjos, El Vendrell i Sant Vicenç de Calders

Vine amb cotxe

Si vols venir amb vehicle propi, pots fer-ho per l’AP-7, A-2, N-340, C-25 i C-17 des de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. S’habilitaran aparcaments senyalitzats entorn del festival. Així mateix, també t’animem a compartir cotxe amb altres assistents per reduir al màxim l’impacte ecològic.

AVISOS

TENS MÉS DUBTES?