Ràdio Sant Sadurní
El portaveu d'ERC, esperançat amb l'esdeveniment políticocultural

El regidor de Governació, Via Pública i Participació Ciutadana, El portaveu d'ERC, esperançat amb l’esdeveniment políticocultural , també ha visitat aquesta setmana Ràdio Sant Sadurní per repassar el ple del mes de juny i per comentar assumptes d’actualitat com l’Acampada Jove -14, 15 i 16 de juliol-: “L’Acampada és una oportunitat i ens situa en el mapa. Pot tenir un impacte econòmic important, sobretot en els comerciants”, afegint que “s’espera que hi hagi unes 2.000 persones acampades i entre 4.000 i 5.000 als concerts”.

El passat 13 de juny es va implantar el nou sistema porta a porta amb cubell xipat i Vernet en fa una valoració molt positiva: “La gent ho està fent francament bé. Els punts conflictius s’han reduït i el que sí que ha augmentat són les papereres del poble, però el còmput global és positiu”. També ha aprofitat per agrair l’esforç a la població i per reiterar el “compromís de govern per aconseguir cubells més adaptats a les necessitats”.

Sobre el procés participatiu per decidir els usos de Can Guineu, el portaveu republicà ha explicat que “des d’ERC recolzàvem la proposta cultural, no en la totalitat, però era en la que ens sentíem més còmodes”.

Altres temes que també s’han posat sobre la taula han estat la Inauguració de la plaça Dulce Castaño als Habitatges Vilarnau i els Barris, enguany molt marcats per l’onada de calor, que fa necessari, tal com diu Vernet, un replantejament: “No descarto que es puguin fer canvis en el futur, sobretot per l’emergència climàtica, que ens obliga a replantejar-nos els horaris. Parlem dels nens, que són molt vulnerables”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 15.07.2022