Ràdio Sant Sadurní
L'Olímpic de l'Ateneu serà, fins dissabte, la seu de l'Europeu

Vuit països competiran des d’avui i fins dissabte en la 41a edició del Campionat d’Europa sots 17 d’hoquei patins que se celebrarà a l’Olímpic de l’Ateneu, de Sant Sadurní. Andorra, Anglaterra, França, Alemanya, Itàlia, Portugal, Suïssa i l’amfitrió, Espanya, seran els vuit combinats nacionals que buscaran alçar-se amb un títol que en la darrera edició es va endur Espanya després de doblegar a Portugal en la final.

La competició, que arrencarà avui, a les 14h, amb un Itàlia - Andorra, tindrà la seva cerimònia d’obertura avui, a les 19.30h, mentre que Espanya s’estrenarà, a les 20.30h, contra Suïssa.

L’Europeu estarà format per dos grups de quatre equips que s’enfrontaran entre ells fins dimecres. Dijous es disputaran els quarts de final; divendres, les semifinals i dissabte, la gran final; tot ells, gratuïts.

Espanya, com a vigent campiona i amfitriona, arriba com a favorita i, a més, com a conjunt més llorejat de la competició amb 20 títols -seguida de Portugal amb 14 i Itàlia amb 6-.

Podeu recuperar l'entrevista que hem fet a Guillem Cabestany, director tècnic i seleccionador espanyol del combinat absolut.

europeu

PUBLICAT EL 19.09.2022