RÓdio Sant SadurnÝ
La competiciˇ se celebrarÓ del 6 al 13 de novembre a San Juan (Argentina)

El seleccionador espanyol del combinat absolut d’hoquei patins, el penedesenc Guillem Cabestany, ha donat a conŔixer aquest dimecres al vespre, a la Fassina de Can Guineu, de Sant SadurnÝ, la llista dels deu convocats per disputar els World Skate Games 2022, que se celebraran del 6 al 13 de novembre a San Juan (Argentina).

Una llista en la qual hi figuren els sadurninencs Pau Bargallˇ i Sergi AragonŔs, que, a partir del 10 d’octubre, s’exercitaran al CAR de Sant Cugat, juntament amb la resta d’integrants de l’equip, que el completen els porters Sergi Fernßndez i Xavi Malißn i els jugadors Xavi Barroso, Nil Roca, Ignacio Alabart, Ferran Font, Toni PÚrez i Dava Torres. Una expediciˇ en la qual tambÚ hi prendrÓ part el tambÚ sadurninenc i tŔcnic del Noia Freixenet, Pere Varias, com a segon entrenador de l’equip.

En l’acte, el seleccionador femenÝ, Ricard Mu˝oz, tambÚ ha donat a conŔixer la seva convocat˛ria i, en el seu cas, la preparaciˇ arrencarÓ el 13 d’octubre amb les porteres Laura Vicente i Anna Salvat i les jugadores Sara Lolo, Sara Roces, Marta Piquero, Anna Casarramona, Berta Busquets, Aina Florenza, Mariona Colomer i Laura Puigdueta. Francesc Bargallˇ serÓ, en aquest cas, l’˙nic representant sadurninenc, com a segon entrenador del combinat.

PUBLICAT EL 22.09.2022