Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

 FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL  

El programa FPODUAL permet als joves de la comarca en situació d'atur rebre una formació i obtenir un certificat de professionalitat, al mateix temps que treballen amb un contracte remunerat d'un any.

Els joves seleccionats rebran formació de l'àmbit de l'hostaleria. També comptaran amb el suport d’un orientador que els acompanyarà al llarg de tot el procés de formació i estada a l'empresa.

Informació FPODUAL:
- Se seleccionaran 14 joves de 16 a 29 anys amb un perfil formatiu baix i en situació d'atur.
- Les persones seleccionades realitzaran un certificat de professionalitat de nivell 2 en l'àmbit de l'hostaleria i alhora estaran contractats durant un període d'un any.
- Durant aquest període els joves cobraran un salari de 876,14 €.  
- També comptaran amb el suport d’un orientador que els acompanyarà al llarg de tot el procés de formació i estada a l’empresa.


Requisits:
- Tenir entre 16 i 29 anys
- Tenir el certificat de l’ESO. Les persones que no compleixin aquest requisit podran fer una prova de competències clau per acreditar que poden seguir la formació.
- Estar inscrit a l’atur com a DONO
- Compromís, capacitat per treballar de cara al client, tolerància a càrregues altes de feina...

 FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  

FP DUAL CCAP

 FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL DE L'ESCOLA D'ENOTURISME 

Qui pot cursar-lo?
· Joves entre 18 i 29 anys.
La titulació mínima per a poder accedir al curs és l'ESO. Qualsevol titulació superior també es considerarà com a apte per a poder-hi accedir. És requisit que les persones interessades estiguin inscrites al SOC com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

Durada i metodologia d'impartició
El curs té una durada de 12 mesos. La part teòrica del curs s’impartirà presencialment entre dos i tres dies a la setmana a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya (C/Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès). La resta de dies de la setmana es realitzaran les hores de treball als centres. Aquestes empreses poden ser cellers, restaurants o empreses especialitzades en organització d'esdeveniments del territori.

Data inci pendent de confirmar.

 MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS 

fpo dual

PUBLICAT EL 26.10.2022