Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de Junts parla de la vaga

El portaveu de Junts per Sant Sadurní, Xavi Rodríguez, també ha participat aquesta setmana en la Roda Política d’octubre per valorar, entre d’altres, la vaga de residus porta a porta que aquest divendres arriba a les tres setmanes: “Des de l’Ajuntament hem intentat que s'aproximessin posicions, sobretot entre treballadors i empresa, que han d’arribar a acords. Per altra banda, ens hem multiplicat amb reunions escoltant les seves legítimes reivindicacions i valorant com es pot dinamitzar o mediar en un conflicte on l'Ajuntament és un tercer de bona fe, un ens perjudicat”. Afegint, també, que aquesta vaga “fa que, no només veiem una acumulació de molta brossa, sinó, a més a més, situacions on es troba en risc la salut pública i la salubritat del municipi”.

Preguntat per les taxes i preus públics pel 2023 que, previsiblement, s’han d’aprovar aquest dijous, Rodríguez ha explicat que “és any de pujada de les taxes”, recordant que es ve d’anys de congelació de moltes d’elles i emmarcant-ho en la situació actual: “Tots sabem la conjuntura econòmica mundial i l'Ajuntament no escapa a aquesta situació”.

Per acabar, també ha parlat de la 26a edició del Cavatast, que arribava amb canvis: “El canvi d’ubicació va permetre valorar unes possibilitats d’un nou escenari molt diferents i que han donat vida als formats del Cavatast, que dona la possibilitat de combinar música i fira de degustació i permet acollir una gran quantitat de persones”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 27.10.2022