Ràdio Sant Sadurní
La portaveu dels Comuns parla sobre les conseqüències de la vaga

La portaveu de Sant Sadurní en Comú, Arantza Molina, també ha participat en la Roda Política d'octubre que ha servit per repassar alguns dels temes més destacats del municipi, entre ells, la vaga de recollida de residus, que frega ja les tres setmanes: “Els carrers sembla que estiguin més nets. La gent està sent més conscient, però crec que també està sent dur pels treballadors. La pressió s'ha de fer a l’empresa i a la Mancomunitat perquè els ciutadans no són els culpables. Han pagat i treuen la brossa quan toca. Sant Sadurní ha fet els deures, aquí hi ha altres culpables”. Destacant, també, que s'ha de fer una aposta clara per “reduir, reutilitzar i reciclar i el porta a porta, si es fa bé, és factible” i que “malauradament, més que unes passes, aquesta vaga ens farà tirar anys enrere”.

Pel que fa a la pujada de les taxes pel 2023, Molina ha recordat que “l'Ajuntament no és una màquina de fer diners” i que, tot i el petit increment que experimentaran de cara al proper any, “hi haurà gent que es veurà afectada”.

Altres temes que també s'han tractat han estat el Cavatast o les Fires: “Havien de ser les Fires de la nova normalitat, però crec que la regidora es va quedar una mica curta. La gent tenia ganes de tornar a viure el carrer”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 27.10.2022