Ràdio Sant Sadurní
El portaveu popular el presenta a la reelecció del càrrec

El portaveu del PP a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha participat, també, en la Ronda Política d’octubre. Una conversa on ha anunciat que es presenta a la reelecció com a president de la Junta Local del partit, ha fet balanç de la legislatura i ha parlat en clau de futur: “Per a les properes eleccions, jo ja portaré dotze anys com a regidor, tres legislatures i dues, com a cap de llista”, afegint que “necessitem múscul i gent jove amb ganes al PP”.

Pel que fa a l’actualitat municipal, Jiménez també ha parlat de la vaga de residus porta a porta que aquest divendres arriba a les quatre setmanes: “Si l’empresa no compleix, ens haurem de plantejar la resolució i, per tant, fer fora l’empresa i buscar-ne una altra. Aquí hi ha moltes responsabilitats, es passen la pilota, però els perjudicats són els veïns i els treballadors”. I ha aprofitat per emplaçar les part a “seure a la taula i buscar una solució”.

En matèria d’ordenances fiscals, s’ha mostrat en contra de la pujada: “No veiem correcta la pujada, ni la pujada de la taxa de brossa, tenint en compte la situació actual”. I, malgrat que Sant Sadurní és un dels municipis amb les taxes més baixes de la contrada, Jiménez ha dit que només “ens hem d’enmirallar en els altres quan fan coses millors que nosaltres”.

En la recta final, també ha agraït el canvi del model de Cavatast, tot felicitant l’equip i a la regidora per l’aposta i ha valorat positivament les Fires perquè, dius, “demostren que Sant Sadurní té capacitat de ser viu”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 03.11.2022