RÓdio Sant SadurnÝ

La sadurninenca presenta ‘Una abrašada de mare┤, avanšament del seu proper disc, que veurÓ la llum al marš

La cantant sadurninenca Anna Roig ha presentat la cançó ‘Una abraçada de mare’, avançament del seu proper disc, que veurà la llum al mes de març i que durà per nom ‘Aportar bellesa al món’: “És una declaració d’intencions en forma de títol de disc. El meu objectiu vull que estigui al nom del disc”, ha explicat en una entrevista al Penedès en Xarxa, on ha aprofitat per parlar d’aquest primer senzill: “La vaig escriure el 2017, quan donava moltes classes per a nadons i veia moltes abraçades de mare” afegint que “de vegades no tenim una mare disponible, però ens la podem donar nosaltres mateixos”.

La cançó, que es va presentar divendres passat, arriba acompanyada d’un videoclip amb moltes abraçades de mare: “Volia un vídeo d’abraçades, sense complicacions, d’abraçades de mare i m’he envoltat de gent de Sant Sadurní, gent que m’estimo. Amb abraçades diferents on tothom es pot sentir identificat”.

Roig que, segons explica, “he estat un temps fora de l’escena perquè no em venia massa de gust”, tornarà als escenaris amb la posada en escena del seu nou àlbum. Abans, però, actuarà a Sant Sadurní presentant ‘LA TENDRESSE. Hommage aux belles chansons’ amb Àlex Cassanyes Big Band Project: “És un regalet que m’ha fet la vida o m’he fet jo. Les meves cançons franceses preferides arranjades per l’Àlex i totes tenen alguna cosa de tendresa. Em declaro militant de la tendresa, ens fa a tots més humans”.

Pots escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 17.11.2022