Ràdio Sant Sadurní
L'equip de Pere Varias aconsegueix la primera plaça en el quadrangular de classificació celebrat a Itàlia aquest cap de setmana

El Noia Freixenet ha accedit a la lligueta de la segona fase de la Lliga Europea de clubs, que distribuirà per sorteig els 16 millors equips del continent en quatre grups, després d’obtenir la classificació a la ronda preliminar, celebrada aquest cap de setmana a Itàlia.

Aquesta competició prèvia, disputada en format de quadrangular a Forte dei Marmi, enfrontava el Noia al grup C amb el conjunt amfitrió, a més del Follonica, també representant italià, i el Caldes.

El Noia va arrencar el cap de setmana amb un empat a tres davant el Caldes, a més de perdre en la tanda de penals per resoldre possibles empats al final dels emparellaments. Però després va remuntar la situació, vencent el Follonica per 3 a 5, i assegurant-se el primer lloc guanyant també en el darrer partit al Forte dei Marmi dels sadurninencs Marc Gual i Pedro Gil.

A banda del Noia, el Reus Deportiu i el Calafell també han segellat el seu passi a la següent ronda de la màxima competició continental.

(Foto: Noia Freixenet)

PUBLICAT EL 19.12.2022