RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu de Junts ha revisat qŘestions d'actualitat com les obres, el pressupost o el projecte de pisos de lloguer assequible

El portaveu de Junts per Sant SadurnÝ, Xavier RodrÝguez, ha visitat aquesta setmana RÓdio Sant SadurnÝ per participar en una Roda PolÝtica on ha valorat diverses qŘestions de l'actualitat municipal. Entre elles, el nou projecte d'habitatges de lloguer assequible, que es construiran a l'esplanada del costat del CAP: "╔s un edifici plurifamiliar de 29 habitatges destinat en un tant per cent important a gent jove i en un altre tant per cent mÚs redu´t, a gent gran. Ha trigat, per˛ ha valgut la pena".

En aquests darrers mesos de mandat han arrencat obres de millora en alguns espais de la vila i estÓ previst que en comencin d'altres. ╔s el cas de la Casa dels Avis, que el regidor RodrÝguez espera que "el 21 de gener ja tinguem bones notÝcies i puguem dir que aquesta obra estÓ adjudicada". Un projecte d'envergadura, que se situa en 1,1 milions d'euros i que permetrÓ la "modernitzaciˇ de les dependŔncies i posar al dia l'equipament en matŔria de risc incendis, mobilitat...".

En matŔria esportiva, estÓ en marxa la primera fase de les obres al camp de futbol i es preveuen ja obres a la pista exterior de l'Ateneu i a la plaša LluÝs Companys: "Fins que no arribi el tercer pavellˇ, estem intentant generar tots aquests espais, rehabilitar-los... sense oblidar l'esport al carrer".

Altres temes que el portaveu de Junts ha valorat sˇn el pressupost pel 2023 o la millora i tancament del Parc de la Rambla, entre d'altres.

Pots escoltar l'entrevista al segŘent enllaš:      

                                     

PUBLICAT EL 11.01.2023